Jak do finále ČKA - aktualizováno - 11.4.

23.03.2011 06:35

Osmifinále poháru ČKA je za námi a vedle prvoligových týmů z něho postoupily i dva druholigové mančafty, a není náhodou, že jsou oba ze stejné skupiny, stejného kraje, stejné kuželny... Ano, itinerář mnou nastíněný pod nejnižší čarou se téměř splnil. V kolínské části pavouka šlo vše podle předpokladů a farmáři z Jihlavy to nakonec doma vykopali (6:0), takže ve finálové části bude zcela jistě kolínská tlapa, která vzejde ze čtvrtfinálového souboje Jihlava (Braun) - Náchod (Němec).

Ve spodní polovině pavouka celkem v pohodě postupovali favorité a mnou přehlédnutí hoši ze Sadské, kteří to s tím středočeským finále vzali vážně a porazili nasazenou dvojku, Spartak Přerov, doma (4:2) a ještě více v odvetě (5:1). Ve čtvrtfinále vyzvou Českou Třebovou, která zakončila letošní I. ligu ziskem 5. místa a v jejíž sestavě je nejlepší hráč celé ligy, Pavel Jiroušek, s průměrem 604,4 poražené kuželky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O prvním osmifinálovém utkání s Dačicemi se můžete dočíst v příslušném sloupku, ale zde je pár informací z ostatních utkání, která nás zajímají (resp. se odehrála). Podle níže uvedeného itineráře, má s postupem trochu starosti semifinálový soupeř z Jihlavy, který nedokázal nalézt recept na neustále se zlepšující Vrchlabí. To si totiž v domácím utkání proti svým sokům střihlo 3 šestistovky a vyhrálo 5:1 (11:5).

Zato jasno je o čtvrtfinálovém soupeři. Moravská Slavia Brno nedala ani v jednom z odehraných utkání šanci svým protivníkům z Třebíče a po vítězstvích 6:0 a 5:1 bez problémů postoupila. V domácím utkání se blýskl Pavel Palian výkonem 637. Přiznejme si pánové, Kdo z vás to dá?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kvalifikační část o postup do nadstavbové, vyřazovací, části Poháru ČKA mužů je za námi a my víme, jaká cesta vede do finále. V 1. kole narazí Sokol (20) na pražskou Konstruktivu A, která byla nasazena s číslem 13. Po úspěšném zdolání nešťastného čísla, by měl Kolín v osmifinále čekalt další prvoligový soupeř, tentokrát TJ Centropen Dačice (4). Čtvrtfinálovým soupeřem by měl být prvoligový celek MS Brno (5), kterého by ovšem mohl ohrozit 12. nasazený celek, kterým je TJ Třebíč. No uvidíme. V semifinále by mohlo sokolíky potrápit naše farmářské družstvo, vicemistrovská Jihlava (1), ze které však z kolínského tria zbyl v jihlavském dresu už jen červenopečecký Dan hnědě snědý, a ten to sám neutáhne. No a ve finále se Kolín utká s jedním z dua Slavoj Praha(3) - Spartak Přerov(2). Tam už to bude opravdu vošajslich...

Takže ten, kdo má rád kuželky říznuté sajnsfikšn, nezbytný optimismus a navrch jakoukoliv víru, si zapíše do diáře termíny jednotlivých kol:-)

Zde jsou k nalezení a jinak sledujte tento web a buďte blond.

Zpět

Diskusní téma: Jak do finále ČKA

Datum 24.03.2011

Vložil Pelčo

Titulek Kdo to dá!!?TEN,no TEN co .....,ten co tam zahrál...

Odpovědět

Je to jasný na Morendě to má namáknutý Marťas na 641 a to není žádná fikce,ale osobák:-)))) :-).H.(P.S.loni 12.3.)

MIKA Petr 557 ...........0:4...622 PARKAN Robin
PALIÁN Pavel 607...... 3:1...589 BRAUN Daniel
DVOŘÁK Pavel 557.....0:4...641 ŠVORBA Martin
MILAN Miroslav 588... 3:1...563 PARTL Jiří
KREJČÍ Svatopluk 550 0:4...626 KOTYZA Jan
VEČERKA Štěpán 567 2:2...588 PARTL Stanislav

Datum 25.03.2011

Vložil Pavel

Titulek Re: Kdo to dá!!?TEN,no TEN co .....,ten co tam zahrál...

Odpovědět

Tak potom je to jasný:-)))

Datum 16.01.2011

Vložil Honza Renka

Titulek pohár

Odpovědět


Prostuduj te pořadně pavouka , je tam jedna překážka !

Datum 17.01.2011

Vložil Pavel

Titulek Re: pohár

Odpovědět

No jo, Středočeský finále. Ale to se musíte pořádně snažit:-)))

Datum 12.01.2011

Vložil Jindřich

Titulek ok

Odpovědět

...platí, co slovo-článek to perla !!! Pájo fakt dobrý, v pátek ti předám od blondýny pozdrav a dárek ! Ahoj a jen houšť !!!