Tučná husa

23.01.2011 11:14

Jistě si již každý z vás přečetl na stránkách ČKA informaci o krachu předního německého kuželkářského oddílu, za který hráli čtyři čeští reprezentanti. Pokud jste ho nečetli, tak si ho můžete přečíst zde.

Tučná husa o této kauze, která v českých luzích, hájích, tocích i rybnících vyvolala velký povyk, samozřejmě neinformovala jako první, protože jak má ve zvyku, snaží se svou investigativní činností dobrat na samé sádlo věci. A to co zjistila, je vskutku kalorické. Jen opravdu velký bloud a naiva věří oficiální verzi.

O tom, že to na mezinárodním kuželkářském pekáči již nějaký čas vře a škvíří, ví v podstatě každý. Ovšem oleje do ohně vlil jistý středočeský klub, jehož sídelní město se pyšní plechmetalovým fesťákem a angličáky na benzín, svou bezohlednou přestupovou politikou, která ho již táhne na vrchol mezinárodní scény. Když tato informace pronikla po trasách tahu divokých husí až do hnízda NBC, tato okmžitě začala jednat a nařídila DKBC vymyslet a realizovat intenzivní a okamžitý, preventivní, protiúder (pod krycím názvem Der Gegenschlaghammer). Ta ve své kuchyni upekla nejméně bolestivý a pekelný, ihned realizovatelný, plán (k.n. - Die Leimrute), na který celý svět skočil. Vyvoleným se stal klub SKC Staffelstein, jehož majiteli byla od NBC a DKBC nabídnuta kompenzace ve výši dvojnásobku klobás a piva, za které propuštění čeští hráči v klubu arbaitovali.Podstata plánu spočívá v infiltraci zmíněných hráčů do českých klubů hrajících obě nejvyšší české soutěže a zamezení postupu obávaného klubu do zatuchlých mezinárodních vod, které by mohl rozvířit a přinést do třaskavého ovzduší nový, svěží vítr.

Podle informací Tučné husy, přijal řečený oddíl několik opatření, která samozřejmě nechce předčasně vypouštět do éteru, ale jedním z nich je například právní přezkoumání právního přezkoumání, které zadal u renomované advokátní kanceláře Pára, Graf & Zkroucený, sídlící na Velikonočních ostrovech, které za tyto i následující úkony zaplatí v Kraslicích a které podle předběžných výstupů dává tušit, že právní přezkoumání jež je právně přezkoumáváno, má hodnotu podpisu Stanislava Šulce pod dokumenty hokejové Extraligy. Tedy sběratelskou.  

České kluby, které zapsaly na své soupisky propuštěné hráče, získaly od vrcholných orgánů das Kuckucksei, která jim na konci soutěžní sezóny, až vyjdou na světlo světa Kraslické akty, vyhází posbírané bodíky z hnízda a spláčou nad výdělkem i sestupem ze svých soutěží. Záštitu, z hlediska práva, nad celou akcí s potěšením přijal ministr interny Džón, který je připraven v případě změny kurzu v kauze využít svých kontaktů v televizi Znóva a objevit se opět ve všech českých domácnostech prostřednictvím magické bedýnky. Kuželkáři z města na středním toku Labe tedy mohou v podstatě začít připravovat Dieselův agregát a upnout do SDS adaptéru Resselův šroub na plachetnici Kolinea, kotvící v doku pod kuželnou, na plavbu přes Mělník, Hamburk a Gibraltar do Adriatického moře, na jehož pobřeží se v současnosti většina mezinárodních akcí koná. Dohled nad logistickou částí zajišťuje ministr přesunů a bezpečnosti ČR Chátra, prostřednictvím své agentury CDM, která již vyslala několik tajných agentů dohlédnout na splavnost vodní cesty, jelikož byla hlášena kritická místa v okolí Loučovic, Trnovan, Vrchlabí, Tábora, Duchcova, Plzně, Jičína a Bohušovic.

O dalším vývoji v kauze vás bude Tučná husa informovat průběžně. Možná.

 

 

Zpět

Diskusní téma: Tučná husa

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.