Dorostenky budou hrát o titul

14.03.2010 22:00

Naše prvoligové dorostenky skončily v základní části na 2. místě.  Ve 13. kole je sice z postupové pozice vyšouply hráčky Jihlavy, ale to trvalo pouze jedno kolo, a pořadí bylo opět ve správném pořadí. Průběh sezóny tedy odpovídal mé předsezónní prognóze, když se do postupových plánů Kolína a Duchcova motala Jihlava, ale nakonec to dopadlo ve prospěch věštírny. V nadstavbové části budou hrát naše hráčky s družstvy Sokol Duchcov, TJ Valašské Meziříčí a KK Kroměříž. V moravské skupině si skutečně se soupiskou zataktizoval ValMez a tak musím opravit své prognózy. Bojovat o titul budou samozřejmě všechna čtyři družstva s tím, že černými koníky budou naše děvčata a černými poníky ta z Kroměříže. Uvidíme, jak ten dostih dopadne.

A jaký je program nadstavby:

28.3. Kolín - Valašské Meziříčí

11.4. Valašské Meziříčí - Kolín

18.4. Kolín - Kroměříž

25.4. Kroměříž - Kolín

Do tabulky se započítávají 3. a 4. utkání ze základní části. Zde se Kolín s Duchcovem rozešel v obou utkáních smírně a obě družstva do nadstavby vstupují s vkladem 2 bodů. Pokud jsem dobře prohlížel zápisy, tak Valmez má 4 body a Kroměříž je na tom s nulou nejhůře.

Zajímavost na konec. V rozpisu soutěže je vedle tradičních medailí a diplomů, vypsána i finanční odměna pro medailisty, a to ve výši 8, 6 a 4 tisíce Kč v pořadí od 1. do 3. místa. Takže je rozhodně o co hrát.

Zpět