KP II - Béčko si poradilo s Kostelcem

17.10.2018 22:26

Také do dalšího domácího utkání vstupovali hráči Kolína v roli favorita a nakonec ji i potvrdili.

SOKOL KOLÍN B - Sokol Kostelec nad Černými lesy C 5:1 (1630:1490)

V souboji dorostenců se kolínský Jonathan Mensatoris potýkal nejen se soupeřem, ale i s rýmičkou. Soupeře sice porazil, ale neduhu podlehl a o půli se nechal vystřídat. Nepřipravený Dalibor Mierva na mladíka v soupeřových barvách nestačil, dokončil hru na 360 a Kolín prohrával o 25 kuželek.

Jarda Hanuš, věkem již junior, se do svého staršího soupeře pustil s nebývalou vervou, zahrál takřka totožně na obou drahách (na té druhé se ještě zlepšil) a předvedl nejlepší výkon utkání - 442, vyhrál o 68 kuželek a překlopil vedení v kuželkách na stranu Kolína.

Ve třetí lajně věková hranice domácího týmu vyskočila razantně na double juniorský věk, a to zásluhou Pavla Holoubka. První dráha v jeho podání v porovnání s Jardou nebyla oslnivá, druhá byla již o něco lepší a Pavel zakončil své představení na neuspokojivých 396. I tak vyhrál o 63 kuželky a vše bylo na dobré cestě.

Doyaen kolínské rezervy, Pepiš Mikoláš, měl na základě Jardova výkonu konečně motivaci ke hře a od začátku se snažil. Snažil, ale nepřekonal. Svou soupeřku sice o 34 kuželky porazil, ale na hvězdu utkání "pouhých" 432 prostě nestačilo.

V pondělí 22. října od 18 hodin je na kolínské kuželně na programu souboj s vedoucím celkem tabulky, kterým je družstvo KK Kosmonosy C.

Zpět