55. ročník Memoriálu kolínských sportovců proběhne 26. 8. 2023

30.06.2023 20:12

V rámci letošních oslav 150 let kuželek v Kolíně a 85. výročí založení KK Kolín, proběhne dne 26. 8. 2023 na čtyřdráhové kuželně v Kutné Hoře (v Kolíně již kuželna bohužel není) turnaj dvojic pro registrované i neregistrované hráče a hráčky.

Na již 55. Memoriálu kolínských sportovců vzpomeneme na významné osobnosti kolínských kuželek, zejména pak F. Šímu, F. Švehlu a J. Stopku.

V loňském ročníku se z absolutního vítězství radovala dvojice Barbora - Pelák, mezi neregistrovanými se pak na pomyslnou nejvyšší příčku na stupních vítězů vyšvihla dvojice Vekrbauer - Vrána.

 

V rozpisu turnaje najdete potřebné informace. Přihlášky posílejte prostřednictvím formuláře na tomto webu (není zcela online, tj. po rezervaci se daný čas a dráha automaticky nezablokuje - musíme řešit ručně s určitým zpožděním - snad nebudeme řešit duplicity) a případné dotazy zasílejte na email kuzelkykolin@seznam.cz

Těšíme se na vaši účast.

 

 

V netradičním období a na netradičním místě proběhl již 54. ročník Memoriálu kolínských sportovců (F. Šímy, F. Švehly, J. Stopky) pro registrované i neregistrované hráče a hráčky kuželek.

Celkové vítězství napříč kategoriemi si odnesla dvojice Barbora - Pelák, za nimi se na stříbrné příčce umístili Zelenka - Holosko a na bronz dosáhla dvojice Mierva - Hetcl.

Pro zobrazení tabulky s celkovými výsledky klikněte na 54 memo celkem.jpg

Vítězství mezi neregistrovanými si odnesla dvojice Vekrbauer - Vrána, na druhé příčce se umístilo duo Saboová - Sabo a bronz si odnesli Březinová - Baško.

Pro zobrazení tabulky s výsledky neregistrovaných klikněte na 54 memorial nere.jpg

 

Zpět