Kam o víkendu

30.09.2009 14:50

 

V sobotu 3. října jedou ženy Sokola vyprázdnit tendr Lokomotivě, která stojí na předposlední koleji místního nádraží v Českých Budějovicích. Snad je při tom nikdo nenachytá a přivezou zase body do druholigové tabulky.

Tentýž den jede Áčko na předlouhý zájezd do Bráníku. Není to na Kovárnu, ale na Konstruktivu. V loňském ročníku se obě mužstva měla střetnout v 1. kole, ale pro technickou závadu se utkání odložilo na později. Zápas se odehrál mezi 5. a 6. kolem a v té době byl Kolín předposlední se 2 body a Konstruktiva pátá s 5 body. Tentokrát je Sokol první a Konstruktiva se stejným počtem bodů druhá. A proto, kdo můžete, vemte rodinu a další příbuzenstvo, bubny, řehtačky, trumpety, vlajky, dýmovnice, vidle a seno a přijeďte se podívat a zfandit, ať jsme na konci zápasu tam, kde jsme před ním. Hraje se od 9 hodin, takže po utkání bude dost času zajít na Kovárnu, do ZOO nebo do Chuchle na koníčky. V prvních dvou lokacích je program určitě, v Chuchli nevím. A kdo má dost peněz, může je jet utratit do Prahy. Přece nebudete nakupovat ve Futuru.

V neděli 4. října jedou hrát dorostenky se spolufavoritkami na postup do semifinále, tedy do Duchcova. Snad jim to tam bude padat a navléknou další dvoubodový korálek.
Zpět