Memoriál Evy Rážkové ovládli Rusín, Marčíková a Kaas

03.06.2023 20:37

Prvního ročníku Memoriálu Evy Rážkové se zúčastnilo celkem 33 hráčů a hráček v kategoriích mužů, žen a dorostu. Cestu do Kutné Hory, kde pořadatelé z KK Kolín turnaj na počest své bývalé hráčky uskutečnili, vážili hráčky a hráči nejen z blízkého okolí, ale i ze vzdálených destinací jako je Plzeň nebo dokonce Ostrava - Poruba.

Mezi ženami kralovala Kamila Marčíková ze Slavoje Plzeň, když porazila celkem 506 kuželek. Také v kategorii dorostu putovala cena za vítězství do Plzně, když Jáchym Kaas předvedl výkon 535 poražených kuželek.

V kategorii mužů se, díky výkonu 586 poražených kuželek, stal vítězem František Rusín ze Slavoje Praha, se kterým skončil na 5. místě československé Interligy, a ve které byl třetím nejlepším hráčem svého týmu.

Z kolínských hráčů si nejlépe vedl Jan Pelák v kategorii mužů, který si odnesl trofej za 2. místo po výkonu 562 poražené kuželky.

Pořadatelé děkují všem účastníkům turnaje nejen za předvedené výkony, ale i za vytvoření skvělé atmosféry na kutnohorské kuželně a věří, že se na kolínské turnaje budou rádi vracet.

Turnaj byl součástí oslav 85. výročí založení KK Kolín a 150. výročí první písemné zmínky o kuželkách v Kolíně.

Výsledky kategorie mužů najdete zde: výsledky muži - Rážková 2023.pdf

Výsledky katgorie žen najdete zde: výsledky ženy - Rážková 2023.pdf

Výsledky kategorie dorostu najdete zde: výsledky dorost - Rážková 2023.pdf

Zpět