Přebory ŽT skončily

20.12.2010 23:34

Uplynulý týden proběhly na naší kuželně přebory Župy Tyršovy, tedy oddílů sdružených v ČOS (Česká obec sokolská), kterých se zúčastnili hráči a hráčky z Červených Peček, Kolína a Kostelce nad Černými lesy. Soutěžilo se v družstvech a z těchto výkonů se vytvořilo i pořadí jednotlivců.

V dorostenecké kategorii vyhrál Kolín před Č. Pečkami a Kostelcem. Stupínky vítězů v jednotlivcích obsadila kolínská děvčata Vlasta Kohoutová (440) a Jitka Vacková (426), které doprovodil Jaromír Zabilka (366) z Kostelce.

V kategorii žen startovalo pouze družstvo Kolína a jednotlivce vyhrála Míša Moravcová (442) před Jaroslavou Soukenkovou (434, Kostelec n. Č.l.) a další kolíňačkou, Nikol Plačkovou (433).

Nejpočetněji obsazenou kategorii mužů vyhrálo posílené družstvo Sokola Kolín A, které v přímém souboji porazilo oslabené béčko. Třetím do party na stupně vítězů se stalo domácí céčko. Jednotlivce si rozdělilo béčko, když na 2. místě skončil Honza Brdíčko (464) a na 3. místě Jindra Lauer (460). Pomyslnou 1. příčku obsadil jihlavský Martin Švorba (483), který pro toto střetnutí posílil A tým, zatímco zákulisními machinacemi béčku "pomohl" náchodský Jirka Němec:-)

Kompletní výsledky najdete zde: Prebor_zupy_2010.xls (74 kB)

Zpět

Diskusní téma: Přebory ŽT skončily

Datum 22.12.2010

Vložil Jindřich

Titulek ...tak si pojďte dát odvetu...

Odpovědět

bez dalších komentěřů navrhuji 2. nebo 8.1.2011 od 9 hodin !!! A můžete si jít z jedničky, prdi...výsledek je součtem obou zápasů a určen - Král Kolína - 0.ročník populární soutěže !!! Prohraní kupují vítězům ...

Datum 22.12.2010

Vložil Pelčo

Titulek Re: ...tak si pojďte dát odvetu...

Odpovědět

No my už ale ten víkend 9.1. budeme hrát ligu,2.1. asi odveta poháru takže času nic moc.Určitě by to bylo hodně zajímavý kolik by jste dostali tentokrát:-))).Ale abys pak nechtěl dát na tři vítězný atd. apod. Jako se to mění občas při tréninkových metodách "nejmenovaného":-))))))))).H.

Datum 21.12.2010

Vložil Pelčo

Titulek Článek

Odpovědět

Tak jsem to zas brzo odklepl bez kontrol-neměly.

Datum 21.12.2010

Vložil Pavel

Titulek Re: Článek

Odpovědět

Možná neměly, ale já jsem si ji udělal, aby jim to nebylo líto. Švorbyk hrál hezky, to bez diskuze, a Jürgen von Deutchland nás zaříznul, to je taky bez diskuze:-)

Datum 21.12.2010

Vložil Pelčo

Titulek Článek

Odpovědět

Kategorie podle rozpisu jen dvě!Dospělí a dorost!Takže ženy neměli svou,ale proti všem.První místo nebylo pomyslné,ale vítězné a zasloužené.:-)))
P.S.Béčko nebylo oslabené, ale naopak,hrálo jim do not úplně vše včetně nasazení z dráhy ! Jen to nedokázalo využít.
Dík za hru a účast všem. H.