Vysoké levely na turnaji v Kolíně

11.08.2010 21:23

Zahájení Memoriálu kolínských sportovců, jehož součástí je i Mistrovství ČR dvojic se neúprosně blíží a termínová listina se začíná vyplňovat. Hráči a hráčky pořádajícího oddílu zatím genlemansky a gentležensky nechávají prostor pro výběr termínu přespolním nebo neuvěřitelně taktizují pro vnitopodnikovou soutěž. Z kuloárových i veřejných zdrojů je zatím známo, že se do seriálu MČR dvojic přihlásil Honza Pelák, který po pečlivé úvaze zvolil za parťáka novopečeného mistra čmoudíčků z doutníčků pana Herra Náchodského z Němec.

Jelikož však nevíme, kdy budou v Kolíně hrát, nechme je plavat a podívejmě se na zatím přihlášené skutečné hvězdy, které našemu turnaji dodávají záři minimálně, a nebuďme zbytečně skromní, Hollywoodských koberců. Podle mého názoru největším tahákem bude start enfant terrible českých kuželek, Jiřího Sedláka, který v německé dvoustovkové Bundeslize jasně vévodil nejen svému družstvu z Mutterstadtu, ale dokázal se prosadit na bronzovou příčku v jednotlivcích této soutěže, když na tuto pozici musel mít průměr 1002,7 poražených kuželek (doma 983, venku pak 1004,9). Jiří Sedlák své umění bude předvádět v neděli 22.8. od 18:10 hodin.

Dalším legionářem, který bude hrát v Kolíně je Petr Hrubý, hájící barvy sedmého celku rakouské Superligy, Sp. Lambach. Petr Hrubý byl v uplynulém ročníku nejlepším hráčem svého týmu s celkovým průměrem 576,4 (doma 633,8, venku 570). Superliga se hraje na 120 hodů sdružených, tak jako naše ligové soutěže. Jeho parťákem je Stanislav Březina z pražského Slavoje, který měl v české nejvyšší soutěži průměr 580,4 a skončil na 17. místě v hodnocení jednotlivců. Jejich start je ohlášen na úterý 24. 8. od 20:10 hodin.

 

Zpět

Diskusní téma: Vysoké levely na turnaji v Kolíně

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.